92% økning i Cannabinoid hyperemesis syndrome i Colorado

92% økning i Cannabinoid hyperemesis syndrome i Colorado
Cannabinoid hyperemesis syndrome (CHS) er en nylig identifisert sykdomstilstand som forårsakes av tung og langvarig cannabisbruk. Symptomene er svimmelhet og oppkast – som kuriøst nok kan lindres av varm dusj. CHS kan føre til dehydrering og nyresvikt, men vanligvis går symptomene over i løpet av noen dager etter å ha innstilt cannabisbruken.

Dr. Kennon Heard ved University of Colorado Hospital er en av forfatterne av en rapport som viser at antallet pasienter som har oppsøkt legevakten ved to sykehus i Colorado med CHS er fordoblet siden 2009 da medisinsk marihuana ble legalisert i delstaten.

“Dette er noe vi aldri så før legaliseringen” uttaler Heard til CBS News, “Nå ser vi det relativt hyppig.”

Comments are closed.