fbpx

Foreningen Tryggere Ruspolitikk: – Ingen prinsipiell forskjell på bøter og drap

Foreningen Tryggere Ruspolitikk: – Ingen prinsipiell forskjell på bøter og drap

Som vi omtalte her nylig, har Filipinenes president Dutarte lansert en brutal kampanje mot landets narkotikatrafikk som så langt har medført rundt 1800 drap på antatt kriminelle og narkotikaselgere. Rusmisbrukerenes interesesseorganisasjon, RIO, har i denne forbindelse kommet med en oppfordring til Solberg-regjeringen om å fordømme de utenmomrettslige drapene.

 

Foreningen Tryggere Ruspolitikk kommenterer RIOs initiativ i et innlegg i VG på følgende måte:

 

Bøter, bortvisninger, tvungne urinkontroller eller utenomrettslige drap på åpen gate; prinsipielt sett er det ingen forskjell […] Det er på høy tid at RIO, Actis, HOD, Bent Høie og resten av det ruspolitiske etablissementet i Norge nå tar et klart og irreversibelt standpunkt: Enten er dere med oss, eller så er dere mot oss som ønsker en slutt på denne meningsløse, rasistiske, inhumane og løgnaktige krigen med det vanvittige og villedende klengenavnet «mot narkotika».

og:

 

Vær litt ærlige nå for en gangs skyld Jon Storaas, Mina Gerhardsen og Bent Høie. Tiden er inne for å ta et valg: enten være med oss å stoppe en av historiens mest meningsløse kriger – eller erkjenn åpent og usminket at dere vil være part i den, på samme side som Rodrigo Duterte, Vladimir Putin og Hassan Rouhani.

Hele innlegget, som taler for seg, kan leses her.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Newsletter Powered By : XYZScripts.com