fbpx

(Også) London-terroristen hadde narkokriminell bakgrunn

(Også) London-terroristen hadde narkokriminell bakgrunn

Khalid Masood (52), terroristen som kjørte ned og drepte fire mennesker og skadet et femtitalls andre i London den 22. mars, var ingen “ekte muslim” ifølge en kvinne han tidligere var leietager hos:

“Han knullet prostituerte, røykte crack og stakk kniver i folks ansikter. Han var en gal mann. Etter en fire dagers crack-sesjon, ble en av hans narkovenner paranoid og anklaget ham for å være en undercover politi. [Khalid] ble helt gal og løp til kjøkkenet og tok den største kniven han fant. Han gikk tilbake til rommet og skar mannens ansikt opp.”

 

En venn forteller til The Independent at han også tok kokain, ecstasy og LSD, mens atter en annen kan fortelle at han drev med tyveri av båter og solgte falske fiskerilisenser i Frankrike. Han skal ha konvertert til islam under sitt andre fengselsopphold i 2003.

 

Om narkotika og no go-soner: En annen verden 

Han er langfra den første terroristen med bakgrunn fra narkobruk og kriminalitet. Det samme gjaldt, blant annet, for Anis Amri, som angrep julemarkedet i Berlin med en varebil; Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, som kjørte lastebil inn i en folkemengde i Nice; samt så godt som alle de fire terroristene som sto bak bombeangrepene i Brussel og de seks som sto bak Paris-terroren noen måneder tidligere.

 

Tall fra flere europeiske land har det siste året vist at omlag to tredeler av islamistiske terrorister eller fremmedkrigere har kriminell bakgrunn og da spesielt fra narkotikarelatert kriminalitet.

 

Om narkojihad: Fra Rio til Rinkeby

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Newsletter Powered By : XYZScripts.com