fbpx

Om narkotikapolitikk.no

Narkotikapolitikk.no søker å bidra til en mer konstruktiv og kunnskapsbasert narkotikadebatt.

 

Målet er at alle som ønsker en narkotikapolitikk som legger vekt på helse, velferd og frihet, skal ha ett nettsted hvor man kan gå inn og finne forskning, statistikk og kunnskap, og hente argumenter og vurderinger. Det kan være en forelder som vil gjøre seg opp en mening om alle påstandene som florerer. Eller en ungdom som skal skrive en skoleoppgave eller et leserinnlegg. Eller en organisasjonsleder som skal lage et kurs eller foredrag.

 

Alle har rett til et narkotikafritt oppvekstmiljø. Ingen har rett til å skade eller plage andre på grunn av rus, enten det er på lovlige eller ulovlige rusmidler. Derfor ønsker vi en narkotikapolitikk som i størst mulig grad forebygger narkotikabruk og -problemer (som vi for eksempel har skissert i artikkelen Hva er narkotikapolitikk?)

 

For å belyse artiklene vi publiserer her, legger vi regelmessig ut lenker til aktuelle mediesaker i sosiale medier. Innholdet i disse sakene representerer ikke nødvendigvis synspunktene til redaksjonen for Narkotikapolitikk.no.

 

Utvikling og drift av Narkotikapolitikk.no utføres av Stiftelsen Golden Colombia. Ansvarlig redaktør er Dag Endal.

 

Ønsker du å sende oss en melding, bruk post@narkotikapolitikk.no

Newsletter Powered By : XYZScripts.com