fbpx

Over to tredeler av cannabisbutikkene i Los Angeles er illegale

Over to tredeler av cannabisbutikkene i Los Angeles er illegale

California åpnet fra årsskiftet opp for salg av rekreasjonell cannabis. I Los Angeles er det tildelt lisenser for cannabissalg til 100 butikker. Byens politi anslår imidlertid at det er mellom 200 og 300 butikker som driver illegalt cannabissalg.

 

Miami Herald informerer om at LAPD siden 1. januar har stengt ned 8 illegale cannabisbutikker. Avisen konstaterer lakonisk at det neppe blir noen intensivert jakt på de illegale utsalgsstedene fremover da politiet har hendene fulle med voldskriminalitet.

 

De fleste butikkene som har blitt stanset, har operert i full åpenhet, på gateplan i travle nabolag. John Sherman i LAPD uttaler til Miami Herald at det er vanskelig å spore disse illegale salgsstedene siden de flytter mye rundt. Etterforskningen er ofte tidkrevende siden politiet må prioritere butikker som forårsaker annen kriminalitet i nabolagene eller utløser klager fra publikum.

 

– Husk at dette ikke er det eneste problemet politistasjonene arbeider med, som Sherman uttrykker det til avisen.[/vc_column][/vc_row]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Newsletter Powered By : XYZScripts.com