fbpx

Tromsø: Far dømt til fengsel for å ha slått mannen som ga sønnen (16) MDMA-overdose

Tromsø: Far dømt til fengsel for å ha slått mannen som ga sønnen (16) MDMA-overdose

Nordlys skriver at en far er dømt til 90 dagers fengsel i Tromsø for å ha slått mannen som ga sønnen MDMA-overdose. 

Ambulansen hentet 16-åringen etter ti minutter og han ble erklært død på sykehuset

Den 11. august i fjor hadde gutten vært hjemme hos et kjærestepar i 20-årene, der han i løpet av natten fikk i seg en dødelig dose med MDMA. Kjæresteparet hadde ringt til AMK og fortalte at gutten var livløs. Ambulansen hentet 16-åringen etter ti minutter og han ble erklært død på sykehuset.

Den 24. oktober hadde faren oppsøkt kjæresteparet for å få svar på omstendighetene rundt sønnens død. I frustrasjon over manglende svar, hadde han endt opp med å slå mannen i ansiktet. Faren hevder det var i selvforsvar i en situasjon som kom ut av kontroll, men det ble han ikke trodd på i retten.

Tirsdag i forrige uke ble faren dømt til 90 dagers fengsel i Nord-Troms tingrett.

Nordlys skriver videre at “mannen er tidligere straffedømt flere ganger, og flere kilder har overfor Nordlys omtalt mannen som en kjent doplanger i byen.”

 

Se også

Hjertespesialist har behandlet flere ungdommer i Arendal etter kokainbruk

Agderposten bringer i dag en reportasje fra et stort foreldremøte i Arendal kulturhus tirsdag kveld om kokain og voldstrusler i vanlige3 ungdomsmiljøer i byen. 

Økende narkotikabruk blant ungdom: Ringsaker, Larvik og Notodden

Lokalavisene fortsetter å dekke den økende utbredelsen av narkotikabruk blant ungdom: Ringsaker, Larvik og Notodden. I helgen hadde tre aviser snakket med én russepresident, seks 3.klasseelever og én ruskonsulent.

Norske lokalaviser: narkotikabruk blant mindreårige normaliseres

Noen avisklipp fra de første dagene i mars som viser at normaliseringen av narkotikabruk blant mindreårige fortsetter uforstyrret.

“Mari”, mor til rusavhengig tenåring: “absurd å se hvordan barn og unge dras inn i rus og kriminalitet”

Agderposten forteller den 25. februar i reportasjen Den digitale dophandelen på Snapchat: – Her får du dop på sølvfat den sterke historien om “Mari” som er mor til en rusavhengig tenåring.

Fra Sande til Sandnes: Salg og bruk av narkotika på ungdomsskoler

Sande avis skriver den 22. februar om at det sniffes kokain på toalettene i friminuttene ved en ungdomsskole i bygda. Avisa har hørt tilsvarende historier fra flere foreldre, uavhengig av hverandre.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Newsletter Powered By : XYZScripts.com